Horse 1

Hej!
 
Jag började prenumerera på Horse 1 (tv-kanalen) för några dagar sen. Som ni vet så tycker jag om att se på tävlingar och annat intressant inom hästvärlden. Horse 1 är en superbra kanal då den är fullsmockad med tävlingar och serier. Jag kommer att fortsätta prenumerera på kanalen och hålla mig uppdaterad inom hästvärlden. Just nu ser jag på en serie som heter "Wildfire". Den är lite äldre och väldigt mysig, en perfekt serie att krypa på upp i soffan och kolla på under dom mörka kvällarna med tända ljus. Jag har redan sett hela första säsongen den här helgen, tur att det finns fler :)
 
Har du sett den? Gillar du den?
 
Wildfire

Sista poddavsnittet innan finalen

Hej!
 
Här kommer sista avsnittet innan finalen! Härligt at få se dom hoppa lite små hinder.
Är supertaggad inför helgens final.
 
 

Provridning på g

Hej!
 
Imorse var jag och provred en ny medryttarhäst, jag känner att jag vill utvecklas mer som ryttare och tror att en till medryttarhäst kan hjälpa mig på rätt väg. Det var en ganska svårriden häst som jag behövde säga till på skarpen då han testade mig lite. Jag ska dit på söndag och prova igen, jag tyckte mig ändå se potential i hästen. Så bara vi lär känna varandra och blir kompisar så ska det nog gå bra efter lite träning.
 
Man blir såklart lite nervös och försiktig när ägaren står och kollar på, så på söndag ska jag åka dit själv och se om vi kommer bättre överens. Han står i ett väldigt fint stall som jag garanterat kommer att trivas i. Jag får ta med lite morotsslantar och muta honom lite nästa gång, det funkar alltid. Han var en jättetrevlig och väldigt mysig häst som charmade mig direkt. Jag ser fram emot söndag när jag får rida han igen.
 
 
Kattmys i soffan står på schemat idag.
Trevlig helg!