En fullsmockad vecka

Hej,

Den här veckan är en rekord vecka, den är fullsmockad med massa hästar. Idag har jag haft hopplektion, på onsdag och fredag ska jag ha hopplektioner. Jag har ridläger på Färk lördag/söndag. Och så har jag ansvaret för min medryttarhäst Kanon torsdag och söndag :)

Full fart och massa ridning, det är som det ska! 

Trevlig vecka!

Stolt ryttare med ett leende på läpparna!

Hej,
 
Idag har jag och Lexus haft tävlingspremiär på Karlstad ridklubb. Dagen började bra, på framridningen fick vi massa kommentarer om vilken fin häst jag rider på. Visst är han fin! Jag är så stolt över Lexus och glad att just jag har fått möjligheten att rida honom. Vi hoppade clearround både 70 och 80 cm. Det kändes hur lätt som helst, Lexus är så fantastiskt duktig och hoppade suveränt! Han hoppade bra även om vi kom lite nära på något hinder. Det blir något jag får träna vidare på, man kan alltid bli bättre. Vi fick beröm av både Lexus ägare och vår tränare så jag kommer behålla mitt leende resten av dagen, kanske hela veckan :) Jag ser redan fram emot nästa träning med Lexus, han är så rolig att rida.


Filmerna från dagens tävlingen
 
Tack till alla som hejade på, riktigt kul med publik!
 

Träning på Karlstad ridklubb

Hej,
 
Idag har jag och Lexus varit på våran första träning tillsammans för Maria på Krk. Jag har mycket att träna på, det är vägen innan och efter hindren, balansen, nertrampade hälar, rätt galopp och stöd på yttertygeln med mera med mera. Jag ska träna, träna och träna. Jag har ett mål och det är att ständigt förbättra mig och utvecklas som ryttare. Hoppning är helt klart det roligaste jag vet! Det tänker jag inte sluta med på länge :)

 
Nu har vi klubbmästerskap i sikte! På söndag den 17 maj på Krk.
För mig och Lexus blir det 70 och 80 cm. Det ska bli kul att hoppa våran första riktiga bana tillsammans.

Sen vill jag så klart vara med i KM-klassen för ridskolehästar på 90 cm för att slåss om titeln klubbmästare.
 
Trevlig kväll!