Äntligen är hon här!

Hejhej, i söndags var vi och hämtade vår Diamant i Göteborg. Hon blev bara lite rastlös mot slutet av resan men i det stora hela skötte hon sig exemplariskt. När vi kom hem så mötte hon storebrorsan och de andra hästarna i hagen, alla var snälla så det blev ett bra ihopsläpp.
 
Nu har hon varit hos oss i en vecka och hon verkar trivas, vi har varit ute och promenerat varje dag. Idag hade hon lite extra spring i bena så nu i veckan ska jag börja rida ut på henne och fortsätta longera. 
 
Hon är så himla fin, en riktig sporthäst!

Längtan är olidlig!!

Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Läntan efter vår lilla Diamant blir allt större. Planen var att vi skulle hämtat henne idag, men oturligt nog har hon åkt till sjukhuset i Falkenberg och har varit där ett tag. Hon fick ett sår för ett tag sen precis vid ögat, det blev en infektion i såret som spred sig till ögat. Nu är hon nästan helt återställd, nuvarande ägare vill försäkra sig om att hon är helt frisk innan vi kan hämta hem henne. Det känns bra att dom är måna om hästens hälsa, vi vill inte behöva åka till sjukhuset det första vi gör när hon snart äntligen kommer. Vi hoppas på att vi kan hämta henne nästa helg. Det här kommer bli min livs bästa julklapp till mig själv! Ooh vad jag längtar!!
Taggar: hästar;