Hästbudget

Hej, här kommer min hästbudget som jag har knåpat ihop. Det är dyrt att ha häst, men en dröm som ska gå i uppfyllelse! Budgeten är bara en ytlig skiss som ger en bra översikt. Det kommer garanterat att bli dyrare för varken träningar eller tävlingar är inräknade. 
 
Stämmer det någorlunda? Eller har jag glömt någon viktig kostnadspost?
 
 

Kommentarer :

#1: Letar Sadel

Lägg till en nolla på utrustningen så kanske... ;)


Svar: Ja det blir garanterat dyrare än vad man tänker sig 😉 man vill ju matcha och vara snygga tillsammans också!
Ninnie Hansson

skriven
#2: Vill Ha Nytt Träns Också

Skämt åsido stämmer det nog hyfsat okej för Barbie, om man räknar bort "uppstartskostnaderna" med allt extra som skaffats just i samband med hästen. Kan skicka septemberbudgeten till dig om du vill se!

Svar: Ja du får gärna skicka den 😊 kul att se!
Ninnie Hansson

skriven
#3: Hanna

Hej! Första året när man skaffar häst är oftast väldigt dyrt, det beror egentligen på hur mycket grejer man får med från förra ägaren. Bara en uppsättning täcken är en stor kostnad och sen vill man gärna ha reservtäcken med. Sen skiljer sig priset mycket från häst till häst på vilken försäkring och vilket försäkringsbolag man har.
Jag vet inte hur du har det med att komma till stallet, men det är något man får räkna med också om man inte har möjlighet att gå till stallet. Innan jag skaffade stall hemma fick jag lägga ca 800kr i månaden bara på att åka till stallet.
Lycka till med köp av häst och allt! :)

Svar: Tack för bra info! Disel lägger jag redan ut när jag åker runt i hela Värmland till olika stall, jag kanske får köpa mycket begagnat första året :)
Ninnie Hansson

skriven

Kommentera inlägget här :